Javier Navarro

Javier Navarro

És guionista, director i productor de cinema de València Diu que "per desgràcia" era molt bon estudiant de Ciències i va estudiar Enginyeria Industrial. Però el seu amor pel cinema des de la seua infància estava per sobre de qualsevol altra cosa. El 2009 va viatjar a Madrid i va estudiar direcció de cinema i guió en ACE (Agència de Curtmetratges Espanyols). Ha dirigit el curtmetratge "Acabe de tindre un somni", que ha guanyat més de 150 premis, la majoria d'ells internacionals. El curt ha estat projectat en més de 500 festivals de cinema arreu del món.

Owen, Chan Ka Chun

Owen, Chan Ka Chun

És Productor i Professor d’animació 3D en STFA Yung Yau College a Hong Kong. Es va graduar de l'Escola de Comunicació de Hong Kong Baptist University, amb especialització en Comunicació Gràfica Digital i Enginyeria d’Animació 3D. Alhora, també és conferenciant reconegut d'Autodesk Maya. El 2008, va desenvolupar els pioners cursos d'animació per ordinador en 3D com a part del pla d'estudis formal per a Estudiants Secundaris júnior a STFA Yung Yau Col·legi. Durant el mateix any, es va convertir en un instructor autoritzat d'Autodesk Maya. El 2010, va ser un dels jurats en el vuitè Festival Internacional de Curtmetratges de Sydney. L'any 2011, després, va esdevenir consultor per a la Apreciació i Crítica de Cinema Independent a Hong Kong. També va ser membre del jurat en el Festival Internacional de Cinema d'Última Experimental a Sydney durant el mateix any. Owen és membre del comitè professional de Hong Kong ACM SIGGRAPH.

Chariyawan Tavoranon

Chariyawan Tavoranon

Després de guanyar la Tailàndia Singing Contest, Chariyawan Tavoranon va treballar com a cantant i cor per a molts artistes asiàtics fins que es va graduar en el Master DEgree i va fundar i gestionar una empresa d'organització d'esdeveniments, Jinglebells Organitzador Co, Ltd i a la vegada que continuava treballant per empreses com P & G, Tesco Lotus, Effem i Mart Corporació. Més tard fa obrir la seua pròpia productora de cinema, Motion Pictures Co, Ltd i ha produït amb èxit 5 llargmetratges com Bangkok Adrenaline (2009), Kill Em All (2012), Dragonwolf (2013), Cam2Cam (2014) i Buffalo Rider (2015 ).

Jesús Alcolea Bánegas

Jesús Alcolea Bánegas

Professor Titular, acreditat a Catedràtic, de la Universitat de València, i degà de la seua Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Ha investigat alguns aspectes dels estudis sobre l'argumentació i, pel seu interès sobre la reflexió filosòfica sobre el cinema, els ha centrat en l'argumentació visual en el cinema.

Penny Sylvania Putri

Penny Sylvania Putri

Indonèsia. Es va graduar de l'escola de cinema a la Jakarta Institut d'Arts per a la producció de cinema i va obtenir el grau de mestre a l'Institut Indonesi de les Arts a Surakarta, Java Central. Ha treballat a l'Institut de Ciències d'Indonèsia durant 6 anys en la realització de pel·lícules de ciència des d’aleshores. També treballa activament al Kineforum-Jakarta i al Consell de les Arts de Jakarta, casa d'art del cinema, com un coordinadora . També dona classes de cinema a la Universitat de Pasundan. Ha treballat per festivals i tallers de cinema com el Festival Internacional de Cinema de Jakarta, Digital Cinema, Think-Llei-Change: The Documentary Body Shop i el Festival de Cinema Coreà d'Indonèsia.

Ricard Huerta

Ricard Huerta

És professor d'educació artística a la Universitat de València. Investigador de l'Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives. Director de EARI Educació Artística Revista d'Investigació, codirigeix al costat de Roman de la Calle el postgrau Educació Artística i Gestió de Museus. Doctor en Belles Arts i llicenciat en Música, Belles Arts i Comunicació Audiovisual. Professor del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Magisteri. És membre fundador i coordinador del Grup Creari de recerca en pedagogies culturals. Ha participat com a investigador en el projecte R + D + I OEPE Observatori d'Educació Patrimonial a Espanya, i també en el I + D + I Habitat sonor. Ha estat investigador convidat en universitats del Regne Unit, Brasil, Argentina, Cuba, Uruguai, Perú, Colòmbia, França i Xile, així com a les universitats de Girona, Lleida, Complutense de Madrid, Saragossa i Santiago de Compostel·la. Té un gran nombre de publicacions.

Arian Ramiro Fernández-Larrea

Arian Ramiro Fernández-Larrea

Cuba Llic. En Comunicació AudiovisualMSc. realització Audiovisual. Professional amb 20 anys d'experiència en la Ràdio i la Televisió cubanes com Editor i director de programes. S'ha destacat en el treball amb xiquets, xiquetes i adolescents. Membre de la Xarxa de l'Univers Audiovisual de la Infància i l'Adolescència Llatinoamericana i Caribenya (UNIAL) des del 2008, ha participat en nombrosos esdeveniments i festivals nacionals i internacionals relacionats amb l'audiovisual i la infantesa. Actualment és Coordinador del Projecte Sociocultural Convivència Fílmica a l'Havana.

Helen Ward

Helen Ward

Regne Unit . Helen va assistir a la Universitat de Plymouth per a estudiar fotografia, cinema i mitjans de comunicació. En graduar-hi ràpidament es va establir com a free lance en cinema i mitjans. El 2009 va prendre part en un Programa Internacional de Lideratge Cultural i va passar 3 mesos treballant a Nova York amb la guardonada organització de Listen Up! Al seu retorn al Regne Unit, va desenvolupar un enfocament especial de treball de l'elaboració i gestió de projectes internacionals i, posteriorment, va fundar el Kids for Kids del Regne Unit que proporciona oportunitats cinematogràfiques per als joves. El 2012 va ser guardonada amb una beca Winston Churchill per viatjar a Àsia per dur a terme investigació en els festivals de cinema juvenil. El seu viatge la va portar a la Xina, Corea del Sud, Japó i Laos on va desenvolupar el treball en col·laboració amb una sèrie de festivals de cinema, juntament amb el treball amb una organització de caritat per ajudar els joves a Laos per explicar les seues històries a través del cinema. Helen és Managing Director de Jack Arts Drums. Al BFI (British Film Institute) Network Academy for County Durham té la responsabilitat de la gestió, la programació i el disseny d'una àmplia gamma de projectes creatius, tant en el Regne Unit com internacionalment.

Manolis Melissourgos

Manolis Melissourgos

Grècia – Greece. Màster en Gestió Cultural, Manolis treballa des de 2004 al Festival Internacional de Curtmetratges de Drama d’Atenes i ha estat involucrat en diversos projectes de cinema tant a la producció o l'animació de veu. Des de 2011, col·labora també amb el Festival Internacional de Cinema d'Olimpia per a Xiquets, xiquetes i Joves.

Renate Holubek

Renate Holubek

Austria, és des de 2001 directora dels Media Literacy Award (MLA) en Viena- Festival d’audiovisuals per a estudiants i dona suport als professors d'educació audiovisual.Va estudiar periodisme i estudis de teatre a Salzburg i Viena i Tecnologia Educativa a la Universitat del Danubi Krems.És membre del Grup d'Experts de la UE per l'alfabetització mediàtica.

Antonia del Rey

Antonia del Rey

Doctora en Comunicació Audiovisual i Professora Titular de Realització cinematogràfica i Història del Cinema a la Universitat de València (Espanya). Dirigeix el grup internacional d'R + D CITUR (Cinema, imaginari i turisme) que estudia la interacció entre el cinema espanyol i el turisme. Sobre aquest tema té nombroses publicacions.

Joaquín Calvo

Joaquín Calvo

València. Comença la seua trajectòria professional com a escriptor i dramaturg, formant-se posteriorment en la interpretació i finalment es titula com a director d’arts escèniques a la Companyia de teatre i dansa Lluna Plena a la ciutat de Barcelona. Fins a dia de hui porta més de sis anys d’experiència al sector audiovisual tant en formats televisius com cinematogràfics. Encara que la seua vocació és la de guionista professional i director d’escena, recull infinitat d’experiència en la seua elaborada trajectòria com a cineasta, creatiu i actor.

Michael Harbauer

Michael Harbauer

Alemanya. És un apasionat del cinema des de la primera infància. Poc després de la reunificació alemanya, va començar a treballar com a director de la filmoteca local a Chemnitz,. El 1996, va iniciar el Festival Internacional de Cinema per a xiquets, xiquetes i audiència jove Schlingel. El que va ser llançat originalment com una setmana de cinema amb no més de dotze pel·lícules, que avui és una de les plataformes més completes per pel·lícules nacionals i internacionals i de la joventut a Alemanya. Sota el lema “contacte en igualtat de condicions” directors i productors no només presenten les seues pel·lícules a Chemnitz, sovint acompanyats dels seus fills i protagonistes adolescents per establir un contacte directe amb el públic. Schlingel contribueix al diàleg intercultural a través de pel·lícules i augmenta el perfil de la cinematografia alemanya a l’estranger A més de la seua posició de lideratge en la gestió del festival de cinema Schlingel, Michael Harbauer és cap de l’associació sense ànim de lucre Saechsischer Kinder- und Jugendfilmdienst eV, que s’ha compromès a educar els xiquets, xiquetes i adolescents en termes de la teoria i la pràctica cinematogràfica. D’altra banda, Michael Harbauer és supervisor de cinema en institucions reguladores importants i consells assessors de cinema i la televisió a Alemanya. També ha estat membre de diversos jurats de festivals internacionals.

Mitsuo Tahira

Mitsuo Tahira

Japó, és fundador i director del Festival de Cinema Infantil Kineko, el primer festival de cinema infantil internacional a Tòquio. Des de 1994, ha exercit com a productor i director del festival, que ha tingut gran èxit. Kineko és un festival més reconegut amb treball de pel.lícules per a xiquets i xiquetes al Japó.

Noelia Ibarra

Noelia Ibarra

És professora del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València i vicedegana de la Facultat de Magisteri (UV). Doctora en educació literària i llicenciada en filologia hispànica i comunicació audiovisual. Membre de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura (SEDLL) i de la Xarxa Interuniversitària Iberoamericana d’Investigació sobre Competències Mediàtiques per a la Ciutadania Alfamed. Entre les seues línies d’investigació destaca l’educació o alfabetització audiovisual i mediàtica (media literacy) en relació amb l’educació literària i la construcció de la ciutadania.

SUBIR