PRESENTACIÓ CARTELL MICE 2016

por / miércoles, 02 diciembre 2015 / Publicado enNota de Premsa

0001

 

València 2 de desembre 2015

El Consell Valencià de Cultura ha sigut el lloc escollit per descobrir la nova imatge de la Mice per a la seua 4ª edició, que es celebrarà del 24 al 28 de febrer del 2016 a la ciutat de València.

 

L’acte ha estat presidit per Don Santiago Grisolía, president del Consell Valencià de Cultura que ha destacat la importància d’un festival educatiu com aquest. El professor Grisolía ha insistit en la necessitat de donar difusió a esta iniciativa per a que es sàpiga que “en Valencia también hay buenas ideas y persones que saben hacer las cosas bien”.

 

Abans de descobrir el cartell amb la nova imatge, el director de la Mice, Josep Arbiol ha destacat les novetats de la propera edició, que comptarà amb 5 seccions oficials (ficció internacional, animació internacional, Primària: fins 12 anys, Secundària: fins 18 anys i Universitat: fins 22 anys) i seccions informatives dedicades al Japó, país convidat al 2016. Destaquen les projeccions de la sèrie d’animació de la NHK KOMANEKO del director Gouda i l’homenatge a Yasushi Asai.

 

També es rellevant que per primera vegada es podran vore llargmetratges de gran prestigi internacional com “Buffalo rider” de Tailàndia, “Story of my father’s bike and me” de Irán i “Five days to dance” de Espanya.

 

Hi han seleccionades més de 80 pel·lícules de 32 països, a banda de les més de 60 que s’han rebut per la secció Sambori-MICE feta exclusivament per a les produccions d’estudiants valencians ii en valencià.

 

Este any la Mice tindrà noves ubicacions com el MUVIM, la SGAE, la Filmoteca i la gran novetat del Palau de la Música, on tindrà lloc la cerimònia d’inauguració i cloenda.

 

Josep Arbiol ha aprofitat la presència de Gloria Tello, regidora de Cultura de l’ajuntament de València per agrair-li la cessió del Palau.

 

A l’acte també ha acudit Eva Santafé la regidora de educació de l’ajuntament de l’Eliana, que esta edició, junt a Benetússer i Sagunt són sedes oficials de la MICE. Madrid i Alacant també tindran la seua pròpia MICE, amb organització diferent però dependent de la seu central de València.

 

El descobriment del cartell de la edició del 2016 ha sigut tota una sorpresa. Una imatge inspirada al Pop Art i la cultura Manga que ha agradat de debò a tothom.

DESCARREGAR CARTELL: Cartel Mice2016

 

SUBIR