Z_18_PRESENTACIÓ MICE 2018 VAL

VI MiCe 2018

Mostra Internacional de Cinema Educatiu

Arriba un any més la MiCe, un espai de participació i expressió mediàtica de l’alumnat i professorat valencià i internacional. Un espai audiovisual, d’educació en la imatge, de diversió, d’estudi, de cinema, de festa i d’intercanvi d’experiències. Un festival valencià arrelat a la nostra cultura que exporta al món l’excel·lència del treball audiovisual en les aules valencianes. Una proposta de València al món.

La sisena edició creix en espais i temps, tot i abastint bona part del territori valencià des de Sant Mateu pel nord, Callosa de Segura pel sud o Aras de los Olmos per l’oest. Setze comarques representades i amb la intenció de que en un futur no massa llunyà poder tindre seu en tot el territori valencià.

Del 10 al 24 de febrer de 2018 gaudirem de produccions internacionals i valencianes , tant professionals com realitzades en àmbits educatius per l’alumnat. Tallers, ponències, concerts i un nombrós ventall d’activitats per a l’aprenentatge tant per a l’alumnat com per a la formació del professorat i gaudi de les famílies.

Per a començar a fer boca abans de la MiCe vos convidem a presentar els vostres treballs fets en entorns educatius a la MiCe en dos modalitats.

  • IV Premis Audiovisuals Sambori-MiCe 2018.

Sols per a treballs en valencià. Termini fins el 30 de novembre de 2017.

Inscripció i bases en el web de la MiCe:

Z_18_PREMIS AUDIOVISUALS SAMBORI-MICE 2018

o directament Ctrl-clic al següent enllaç:

BASES PREMIS SAMBORI-MICE 2018

INSCRIPCIÓ PREMIS SAMBORI-MICE 2018

 

  • VI Premis MiCe 2018.

En qualsevol llengua (castellà, valencià, anglés, francés…..) subtitulats en anglés ( si el curt és en valencià/castellà) o subtitulat en valencià/castellà si el curt és en una llengua diferent a estes. Termini fins el 15 de novembre de 2017.

Inscripció i bases en el web de la MiCe:

https://micevalencia.com/callforentriesmice2018

o directament Ctrl-clic al següent enllaç:

BASES i INSCRIPCIÓ PREMIS MICE 2018

Animeu-vos a participar. La MiCe és un esdeveniment de tots i totes obert a tota la comunitat educativa

Moltes gràcies i anem per feina!

 

Josep Arbiol

SUBIR