AULA DIDÀCTICA DEL MUVIM DISSABTE 27

 

 

TALLER MANGA

DE 10:00 – 11:15

De la mà d'Andrés Domenech Alcaide, doctorat de la Facultat de Belles Arts de Granada, i il·lustrador professional; els assistents rebran nocions bàsiques sobre la creació d'il·lustracions màniga. Tractarà el professor les bases que s'han de tenir en compte a l'hora de realitzar un màniga (disseny de personatges, les seves proporcions, expressions, enquadrament, col·locació de personatges a l'escenari, etcètera)

TALLER DE TRUCATGES CINEMATOGRÀFICS

DE 11:20 - 12:35

En aquest taller ens acostem al cinema dels primers temps de la mà de Meliès i Segundo de Chomón, dos cineastes que es van caracteritzar per la seua gran inventiva i imaginació. A través de la creació de trucatges cinematogràfics tota la família podrà vivenciar com es van realitzar les pel·lícules del cinema d'aquesta època.

TALLER ANIMACIÓ AMB PLASTILINA

DE 12:40 – 14:00

Pablo Llorens, guardonat amb dos "Goya", ens farà gaudir d'un taller d'animació amb plastilina

RODANT AMB CROMA

DE 16:00 – 17:15

Al llarg del taller els xiquets podran experimentar amb els efectes especials mitjançant un croma. Coneixeran com funciona aquesta tècnica àmpliament utilitzada tant en cinema com en televisió i crearan la seua pròpia mini pel·lícula.

Taller de NAUTILUS AUDIOVISUAL.

Imparteix: Luis Sánchez Toledo

UNA HISTÒRIA DE CINEMA

DE 17:20- 18:35

Taller sobre els orígens del cinema i creació de joguines òptiques

Has pensat alguna vegada què hi havia abans del cinema? Farem un viatge en el temps per descobrir i experimentar sobre els seus orígens amb projeccions i mostres d'antics materials cedits per l'arxiu de l'IVAC T'agradaria posar els teus propis dibuixos en moviment? Gràcies a les tècniques del precinema crearem una joguina òptic: el "taumàtrop" vine a descobrir el que és!

LUMINÀRIA EDUCACIÓN PATRIMONIAL

TALLER DE DOBLATGE

DE 18:40 – 20:00

Divertides sessions de doblatge de fragments de pel·lícules de ficció, documentals i dibuixos animats, per al creixement personal del públic participant, de totes les edats.

SUBIR